Trekkie dag 1 naar Caibos

14.4 km wandelen, dat is het uiteindelijk geworden vandaag, helaas gaf de GPS maar 11 km aan dus we hadden een bonus aan het einde.

Een oude bekende van Bolivia

Na een goed ontbijt in de ochtend met een eitje en zelfgemaakte marmalade was het tijd om de stoute schoenen aan te trekken en eindelijk in beweging te komen… De zon had al een go gegeven en ook al gaf de thermometer in de schaduw 16 graden aan het voelde al snel als +25. Na een redelijk vlak gedeelte door dorpjes waar je ziet dat men hier niet veel heeft kwamen we aan op het hoogtepunt, vanag hier nog een 3 uur lang naar beneden stiefelen. De uitzichten zijn hier erg mooi en toch wel varierent van terassen tot grote rotspartijen, de dennebomen maken plaats voor de casavevelden en deze worden weer opgevolgd door de suikerplantages.

Bloemetjes langs de weg, heuvels in de verte.
De chineese muur?

Na een lange tocht kwamen we aan bij casa zeca ook al stond er een andere naam op de muur geklad, een perfecte kamer om even weer bij te komen want de zon heeft ons goed geraakt, morgen maar nog vaker de factor 30 opzoeken =D

Morgen gaan we meer richting de kust maar komen we een klein hobbeltje tegen, de GPS geeft 9.5 km aan dus we houden rekening met 4 uur lopen en 12 km afleggen. Gelukkig hebben we de foto’s nog .