Just another homestay

Het was een paar dagen stil, geen WiFi dus geen berichten… Na de Coffee homestay zijn we doorgereden naar een ander deel van het bolaven plateau. Een klein dorpje verstopt met enkel toegang vanaf een dirtroad. 
Het dorpje is geschikt voor een bezoek aan de wetlands en aan de andere kant ligt een heuvel met een oude tempel erop (niet veel meer dan wat opgestapelde stenen)  Na een kort bezoek bij een uitzichtpunt over de wetlands waar voornamelijk witte vogels en waterbuffels te zien zijn gaan we na de lunch de heuvel op. Een schitterend uitzicht met eindelijk ook wat vogels in de buurt, dichtbij de stenen pilaren heeft 

men ook nog een voetafdruk van Boeda gevonden, het stel niet veel voor maar in dit land is het een belangrijk punt. 

De route die we lopen word ook veel bewandeld door olifanten,  helaas geen wilde maar met stoeltjes erop gevult met voornamelijk dikke Amerikaanse figuren. Wij doen het op eigen kracht wel zo eerlijk en zo zie je veel meer, voor ons steekt een levende eekhoorn over en we zien wat groene vogeltjes vliegen. Tussen de olifantenuitwerpselen banen wij ons een weg naar beneden om van de zonsondergang bij de wetlands te genieten. 

De avond brengt ons verder niet veel een kippensoep en wat spelletjes later begeven we ons onder de klamboe waar een uiterst schattig beertjesdeken op ons ligt te wachten.