Bangkok City

Normaal bij een dagje grote stad had hier nooit iets gestaan maar ach het is Bangkok dus waarom ook niet. Vandaag een bezoek gebracht aan Jim Thompson voor wie meer over zijn achtergrond wil weten Jim Thompson information. Dat scheelt weer een berg onnodige bits  op deze site, maar dus het enige huis in Thailand waar je je hoofd niet kan stoten,. Voor Thai se begrippen klopt er niets aan het huis en is alles verkeerd ingericht maar wij hebben er erg genoten waarschijnlijk is dit de meest rustige plek in de grote stad.

Snel door naar het volgende punt de shopping mall, 7 verdiepingen met prullaria en eten dan hebben we het toeristje uithangen wel weer gehad, op de 5de verdieping heerlijk gegeten bij een food court.

Op de terugweg nog per ongeluk de gouden Boeddha gevonden van 10 meter hoog en na een lange dag weer terug bij het hotel. Voor de avond stond een klein restaurantje op het plan niet ver van hier, volgens TripAdvisor word hier de beste phat Thai van Thailand verkocht, een soort van noodle ei gerecht met groentes en saus toegevoegd, helaas gaan steeds meer restaurants door de ooit zo omschuldige site ten onder aan eigen succes. Voor het restaurant (wat er verder echt niet uitziet) staat gewoon een rij van 50 meter, erger nog, de Chinezen maken hier geen foto’s van zichzelf maar van de rij. Krijg dus maar lekker de *** met die hele phat Thai we pakken de buren wel… binnen 10 minuten stonden er 3 kleine perfecte gerechten en voor 3 euro hebben we heerlijk gegeten, op de terugweg nog wel een paar man uitgelachen die op de heenweg ook al in de rij stonden te wachten 😈.

Lang leve TripAdvisor, naja, op de terugweg nog ergens een satéstokje getest bij ze een rondrijden karretje en onze goede daad is weer gedaan voor vandaag… Morgen het openbaar vervoer testen kijken of de Thaise NS beter werkt als die van ons..