Ondertussen deel 2

We eindigen de tweede dag in een vakantiehuisje 4 slaapkamers maar er is er maar 1 met een bed, de drankjes in de koelkast zijn voor ons en het uitzicht is prima. De dag erna zou ons nog meer avontuur brengen. Een wandeling van ongeveer 11 km en voornamelijk omhoog.
We starten rustig aan maar al snel gaan we de lucht in, om ons heen zien we de huisjes kleiner worden er steeds meer vlaktes en rotspartijen doemen op, in de verte zien we een hoge mast ons vermoeden is al snel dat dat het einddoel gaat worden.

Een ezel

We komen iets verder door een dorpje met harde muziek overal iedereen ziet er netjes uit dus er zal wel iets aan de hand zijn aangezien we nog wel een stuk moesten afleggen geen tijd voor ontdekking. Het plaatsje lijkt wel tegen een muur opgebouwd te zijn zo stijl loopt het omhoog, ook hier krijgt men het voor elkaar m overal waar mogelijk groente te verbouwen. Op de top aangekomen dalen we weer af want de grote mast is een stukje verder nog, langs een club zonnenpanelen komen we uit bij de waterval. Een mooie plek voor de lunch.

Een gemiddelde wanderroute omhoog

Na de lunch trekken we weer omhoog een pittige lange klim maar uiteindelijk komen we aan bij ons verblijft, een dorpje bestaande uit een kerkje een caravan en 4 huisjes… hier moeten we het mee doen, de rust komt ons wel tegemoet en het even niet online zijn bevalt ook wel.

Leave a Reply